top of page

ZarlarMiniMarkt

Vrijdag 14, 21, 28 okt en 4 nov 16u-19u

|

In onze gezellige stal & caféétje!

Pop-up SuperMarktje met heerlijke waren in de Paardenstal !

ZarlarMiniMarkt
ZarlarMiniMarkt

Time & Location

Vrijdag 14, 21, 28 okt en 4 nov 16u-19u

In onze gezellige stal & caféétje!

About the event

Wanneer? 

Vrijdag 21 & 28 oktober - 4 november Van 16u tot 20u  

Wat? 

Het gezelligste mini-bio-marktje van de heeeeele wijde wereld! Kom naar de  ZarlarMiniMarket ! Maak een superstart van uw weekend ! Geniet van een  aperootje in ons warm cafeetje, proef en koop  heerlijke biologische en lokaal vervaardigde lekkernijen in de gezellige stal of  geniet van een concertje voor de hoed,  terwijl uw kleintjes zich uitleven in de natuur !  

Wie? 

Groentjes van Erwtjes & Knollen 

Charcuterie, vlees en snijbloemen van Modest & Kamiel 

Brood van de Ijzerkotmolen 

Melk, kaas, yoghurt & boter van Ferme Dorlou 

Thee van Teaplanet 

Koffie van Café Rosita 

Zeepjes van Zeepkat 

Aardewerk van Marnik Den Boelover  

Is er nog méér? 

Vrijdag 21 oktober: pannekoeken, taart, snoep & knabbels! 

Mini-concertje van 18u tot 19u. 

 En wat moet ik daarvoor doen? 

Helemaal niets, gewoon komen, kopen en genieten! 

De entree is gratis, het concertje is voor de hoed.  

Bestellen 

Brood: €5 voor een heerlijk stevig boerenbrood te bestellen via een mailtje naar ijzerkot@gmail.com 

Vlees: Via deze link kan je jouw bestelling doorgeven  

Voor alle andere zaken zijn er geen bestellingen nodig.

Meet our producers! 

Ijzerkotmolen 

Verse brood van de molen van Emmanuel en Jochen gemaakt van lokale granen van de agro-ecologische landbouw.  De molen is sinds 2022 bio gecertifieerd!

Modest en Kamiel

Modest & Kamiel is een agro-ecologische bioboerderij in Mater in de Vlaamse Ardennen.

Op diervriendelijke wijze kweken zij buitenloop varkens tussen bedden van veldbloemen en fruitbomen.

Erwtjes en Knollen

Bij Erwtjes & Knollen telen zij groenten, aardappelen en kruiden volgens hun eigen ritme, met het accent  op kleinschaligheid en respect voor de natuur. Zowel de klassieke  moestuingroenten als oude, vergeten rassen vinden een plekje op 't veld.  Zij telen op biologische wijze en worden gecontroleerd door het controle  orgaan certisys. In 2022 krijgen zij het biocertificaat.

Ferme Dôrlôu

Ferme Dôrloû, een boerderij gelegen in het Pays des Collines, werkt sinds  1990 volgens de regels van de biologische landbouw. Ze hebben een eigen bakkerij, beenhouwerij,  zuivelproducten, groenten en fruit, een winkeltje en een camping. De uitbaters, Freddy en Chantal hebben gekozen om vruchten van hun arbeid rechtstreeks aan de consumenten aan te bieden. Deze keuze heeft geleid tot het omvormen van de oorspronkelijke  boerderijgebouwen tot een aantrekkelijk geheel, gericht op de wereld.

Share this event

bottom of page